Sopimusehdot

Myyntipaikan vuokraus

Viikkovuokra (7 aukiolopäivää) 30€+5% provisio myydyistä tuotteista. Vuokra maksetaan varauksen yhteydessä.

Viikkovuokraan kuuluu 3 säädettävää hyllypaikkaa, lattiapaikka hyllyjen alapuolelta, metrin pituinen vaatetankopaikka. Saat myös veloituksetta käyttöösi tarvittavan määrän hintalappuja, hintalappujen kiinnityspistoolin ja kiinnikkeet (lainaamme kiinnityspistoolia kassalta), henkareita ja erilaisia hälyttimiä.

Vapaavalintainen siivouspalvelu

Siivouspalvelu 7 € / 7 aukiolopäivää.

Siivouspalveluun kuuluu hyllypaikan ja vaatetankopaikan siistiminen vähintään 3 - 4 kertaa viikossa.

Myyntipaikan varaaminen ja tyhjentäminen

Myyntipaikan voit varata paikan päällä, netissä www.puutorinkirppis.fi  puhelimitse soittamalla tai Whatsappilla

 • Myyntipaikan vuokra maksetaan varauksen yhteydessä. 
 • Meiltä saat tunnukset Kirppari-Kalle -sivustoon, jossa voit täyttää hintalappuja valmiiksi koneella ja tulostuttaa ne kirpputorilla, tai voit myös hakea esitäytettyjä hintalappuja kirpputorilta, joihin voit kirjoittaa käsin tuotteen kuvauksen, sekä hinnan. Hintalapuista emme veloita mitään.
 • Tavarat voit tuoda ensimmäisenä myyntipäivänä aukioloaikojen puitteissa tai jo varauksen alkua edeltävänä päivänä viimeisen aukiolotunnin aikana. (Arkisin klo 17–18 ja viikonloppuisin klo 15–16) Huomioi mahdolliset erityisaukioloaikojen tuomat muutokset.
 • Myyntipaikka tulee olla kokonaan tyhjennetty viimeisenä vuokrapäivänä, arkisin klo 17 ja viikonloppuisin klo 15 mennessä. Huomioi mahdolliset erityisaukioloaikojen tuomat muutokset.
 • Varausmaksun jälkeen varaus on sitova, eikä varausmaksua palauteta peruutustapauksissa. Maksetun varauksen voi kuitenkin siirtää eteenpäin, mikäli ilmoittaa asiasta 4 päivää ennen varauksen alkamista. Varauksen siirron yhteydessä paikka mahdollisesti vaihtuu. Mikäli myyjä myöhästyy myyntijaksonsa aloituksesta (minkä tahansa syyn vuoksi) tai keskeyttää myyntinsä ennen myyntijaksonsa loppumista, yrityksemme ei maksa paikkavuokrasta hyvitystä.
 • Myyntipaikan vuokra ei jatku automaattisesti.

Varausta voi jatkaa, jos myyntipaikka on vielä vapaana. Jos myyntipaikkaa ei ole tyhjennetty, kun seuraava asiakas tuo tavaroita, tyhjennämme itse myyntipaikan ja perimme 10€, joka vähennetään myynneistä. Kun tyhjennät myyntipaikkaa, ole tarkka, ettei vieraita tuotteita joudu mukaan (tarkistamme tämän myös kassalla).

Tilitys

Tilitys tehdään myyntijakson viimeisenä päivänä. Teemme tilitykset pelkästään suoraan pankkitilille ja laitamme rahat maksuun myyntijakson päättymisen jälkeisenä keskiviikkona. Jos myyntijaksosi on pitempi kuin 7 päivää, voit pyytää välitilitystä, jolloin maksamme seuraavana keskiviikkona siihen asti kertyneet myynnit. Tilitys tulee tehdä viimeistään kuukausi myyntipaikan päättymisen jälkeen. Jollei tilitystä ole tehty, siirtyvät rahat kirpputorin omaisuudeksi. Tilityksen yhteydessä pyydetään henkilöllisyystodistus. 

Yleisiä asioita

Hintalaput ja hälyttimet

Tarjoamme asiakkaillemme tarvittavan määrän hintalappuja ja hälyttimiä. Hintalaput voi täyttää valmiiksi Kirppari-Kallessa tai hakemalla esitäytettyjä lappuja kirpputorilta. Hintalappuun on merkittävä selkeästi hinta ja tuotteen hyvä kuvaus (esim. Puman vihreä huppari koko S). 

 • Tarkista sähkölaitteiden toimivuus ennen myyntiin tuontia. 
 • Jos haluat muuttaa hintaa jälkeenpäin, laita tilalle uusi hintalappu, koska kassa ei hyväksy tuotteita, joissa yliviivattu vanha hinta ja kirjoitettu uusi tilalle (tämä ehkäisee hintalappujen väärentämistä).
 • Varmista, että hintalappu on kiinnitetty kunnolla. . Suosittelemme vaatehinnoitteluun jotain lisäkiinnitystä, kuten kiinnityspistoolia tai lankoja. Pistoolia lainaamme veloituksetta kassalta.
  Neulojen käyttäminen kiellettyä.
 • Jos tuotteen hintalappu on jostain syystä hävinnyt, ei tuotetta myydä, vaan se viedään hintalaputtomille tavaroille tarkoitettuun paikkaan. Hintalaputtomia tavaroita säilytämme noin kaksi viikkoa, jonka jälkeen ne siirtyvät kirpputorin omaisuudeksi
 • CD-, DVD-, Blu-ray- yms. Levyt voit jättää kassalle ja laittaa tyhjät kotelot joko omalle myyntipaikalle tai näille tuotteille tarkoitetulle omalle hyllylle.

Jos huomaat että myyntipaikallasi on vieraita tuotteita, pyri palauttamaan ne oikeaan paikkaan tai tuomaan ne kassalle.

Löytöpiste

Kirpputorilla on löytöpiste, johon kerätään hintalaputtomat tavarat, sekä tuotteet, jotka ovat jääneet kirpputorille vuokra-ajan jälkeen. Ilmoitamme sähköpostitse jääneistä tavaroista, jos tuotteessa on hintalappu, jolloin omistaja on selvillä. Hintalaputtomista tuotteista otamme kuvia ja lisäämme kuvat Facebook ryhmään. Löytöpiste tyhjennetään noin kahden viikon välein.

Emme ota myyntiin rikkinäisiä tuotteita, käytettyjä kosmetiikkatuotteita, elintarvikkeita, vaarallisia aineita, aikuisviihdettä, alkoholijuomia, tupakkaa, piraattituotteita tai mitään laitonta. Kirpputorilla on oikeus poistaa haluamiaan tuotteita myynnistä ja ilmoittaa poistetuista tuotteista asiakkaille.

Myynnissä olevat tuotteet eivät saa ulottua käytävälle asti. Jos myyntipaikassa on liikaa tavaraa niin, että tuotteet leviävät naapurin pöydälle, kirpputorilla on oikeus siistiä pöytää 5€ maksulla. Muistutamme, että siistit pöydät, joissa ei ole liikaa tavaraa, vetävät asiakkaita parhaiten puoleensa.

Säädettävät hyllypaikat 

Vain liikkeemme henkilökunnalla on oikeus säätää hyllyjä, mikäli asiakas menee itse säätämään hyllyjä ja aiheuttaa vahinkoa, on hän korvausvelvollinen.

Vastuu

Asiakas on vastuussa oman myyntipaikkansa järjestyksestä ja tuotteista. Kirpputori ei vastaa tuotteiden vahingoittumisesta tai katoamisesta. Meillä on tallentava videovalvonta ja kassalta saa varashälyttimiä. Tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta (ellei kassalla ostohetkellä toisin mainita). Emme vastaa tulipalosta, vesivahingosta, varkaudesta tai ilkivallasta aiheutuvasta vahingosta.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

MAKSUT VISA, VISA ELECTRON TAI MASTERCARD-KORTEILLA

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7 

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.