Ajankohtaista

Kirpputoriltamme löytyy 102 myyntipaikkaa ja kaikki paikat ovat samanlaisia

Myyntipaikka sisältää 3 säädettävää hyllyä, lattiatason hyllyjen alapuolelta, sekä metrin mittainen paikka vaatetangolta. Hintaan kuuluvat jo hintalaput, hälyttimet, henkarit, sekä hintalappujen kiinnityspistoolit. Vitriini on veloituksetta paikan vuokranneiden käytössä, periaatteella että arvokkaammat tuotteet syrjäyttävät edullisempia tuotteita vitriinin tullessa täyteen.

Viikkovuokra (7 aukiolopäivää) 35€ +10% provisio myydyistä tuotteista. Vuokra maksetaan varauksen yhteydessä. Tarjoamme myös vapaasti valittavan siivouspalvelun hintaan 7 € / 7 aukiolopäivää. Siivouspalveluun kuuluu hyllypaikan ja vaatetankopaikan siistiminen vähintään 3 - 4 kertaa viikossa.

Tarkemmat tiedot myyntipaikan varauksesta ja kirpputorin yleisistä asioista löydät sopimusehdot-sivuiltamme

Saapuminen Puutorin kirpputorille

Osoite Brahenkatu 14, 20100 Turku

Kirpputorin sisäänkäynti sijaitsee Puutorinkulman sisäpihalla. Sisäpihalle pääset Brahenkadun ja Maariankadun porttikongeista.

Autoilijoille: Suosittelemme autolla saapuvia parkkeeraamaan auton Puutorin pysäköintihalliin, jonka sisäänkäynti on osoitteessa Brahenkatu 13, Hesburgerin vieressä. Kirpputorimme on tien toisella puolella. Pysäköinti hallissa maksaa 1,50€/alkava 30min ja maksat pysäköintisi vasta lähtiessä. Maksuvälineinä käyvät käteinen ja maksukortit. Pysäköintipaikkoja hallissa on hieman alle 100.

Puutorin kirppiksen sisäänkäynnit Brahenkadulta ja Maariankadulta